Alpina Yabber Jongensfiets 24 inch Blauw

Alpina Yabber Jongensfiets 24 inch Blauw Alpina Yabber Jongensfiets 24inch 3 versnellingen met terugtraprem en handrem. Goedgekeurd ringslot met twee sleutels en een leuke sleutelhanger met Alpina logo.
De Sportieve Alpina Yabber is een echte alleskunner : perfect voor op straat, maar ook in het bos te gebruiken. De Alpina Ybber jongensfiets is voorzien van een superstevig alumnium frame met snelbinders. De alpina Yabber jongensfiets heeft een verende voorvork, zodat deze ook voor ruigere wegen geaschikt is. Daarnaast is de Alpina Ybber jongensfiets uitgevoer in verschillende kleuren.

De Alpina Yabber jongensfiets 24 inch kan tegen een stootje! De krachtige betrouwbare terugtraprem van de Alpina Yabber zorgt ervoor samen met de handrem aan de voorzijde - voor dat je sportieve jongen fijn kan rzecen, maar ook snel en veilig kan stoppen. De Alpina Yabber heeft een extra sportieve look door de kunstof spatborden en heel stoer|: een verende voorvork! Fiets Parkeren! Met de handige ringslot staat de fiets in een handomdraai op slot. Je zoon kan zelf de batterij verlichting aan en uit zetten en is zo ook in het donker goed zichtbaar.Op de handige achterdrager kan hij ook eens gemakkelijk zijn schooltas of sporttas meenemen. Wat een performance!!!


Prijs €419.-